Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

"Το PS5 Pro δεν θα είναι πολύ πιο ισχυρό σε σχέση με το βασικό μοντέλο", σύμφωνα με βετεράνο developer (video)

Όπως υποστηρίζεται, το PlayStation 5 Pro είναι σχεδιασμένο με τρόπο τέτοιο που να παρέχει στους developers εύκολους και οικονομικούς τρόπους για να πραγματοποιούν βελτιώσεις σε παιχνίδια που βρίσκονται ήδη σε διαδικασία ανάπτυξης.

Στο νεότερο επεισόδιο του Broken Silicon podcast του Moore's Law is Dead, ένας βετεράνος developer με προϋπηρεσία, μεταξύ άλλων, στη σειρά The Elder Scrolls, μίλησε για τη φημολογούμενη κονσόλα της Sony, λέγοντας ότι δεν θα είναι πολύ πιο ισχυρή σε σχέση με το βασικό μοντέλο, καθώς οι developers χρειάζονται χρόνο για να σχεδιάσουν το μελλοντικό hardware. Τα παιχνίδια που βρίσκονται ήδη σε ανάπτυξη έχουν τον δικό τους προϋπολογισμό, οπότε οι developers θα δυσκολεύονταν να προσαρμόσουν τα projects τους σε υψηλότερες προδιαγραφές από τις αρχικές. Αυτό σημαίνει κατά πάσα πιθανότητα ότι η συζητάει ήδη με developers για το PlayStation 6, αφού λογικά έχει ήδη ξεκινήσει η ανάπτυξη κάποιων παιχνιδιών για την επόμενης γενιάς κονσόλα της.


Σε σχέση με την εποχή του PlayStation 3, η Sony παρέχει ένα πιο "φιλικό" περιβάλλον για τους developers. Οπότε είναι πολύ λογικό με το PlayStation 5 Pro να τους προσφέρει την ευκαιρία να υλοποιούν τις παντός είδους βελτιώσεις εύκολα, χωρις περιττό κόστος. Ανάλογους σκοπούς θα εξυπηρετεί και το PlayStation Spectral Super Resolution, που λέγεται ότι η υιοθέτησή του θα είναι πιο εύκολη σε σχέση με το AMD FSR.

Πριν λίγες ημέρες υπήρξαν "πληροφορίες" σχετικά με τα PS5 Pro Enhanced video games, ενώ δημοσίευμα του CNBC αναφέρει πως η κονσόλα θα κυκλοφορήσει εντός του 2024.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*