Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το Resident Evil Re:Verse επιστρέφει στην επικαιρότητα

*
Επίσημα, δεν έχουμε μάθει τίποτα νεότερο από το επερχόμενο Resident Evil Re:Verse, το οποίο σύμφωνα με την Capcom θα ήταν ένα multiplayer spinoff του Resident Evil Village. Η τελευταία είδηση, χρονολογείται τον Ιούλιο του 2021, όταν ενημερωθήκαμε για την καθυστέρηση της κυκλοφορίας του. Η ομάδα ανάπτυξης σκόπευε να το λανσάρει μαζί με το Resident Evil Village τον Μάιο του 2021, αλλά την παρούσα στιγμή έχει μια αόριστη ημερομηνία κυκλοφορίας κάποια στιγμή μέσα στο 2022.

Τώρα, ο τίτλος εμφανίστηκε σε έναν πίνακα με PEGI ratings για τίτλους της πλατφόρμας Google Stadia, πράγμα που μας λέει πως η Capcom ενδεχομένως να προετοιμάζεται για μια ανακοίνωση. Τον Απρίλιο του 2021, το feedback που έδωσαν οι δοκιμαστές της beta του Resident Evil Re:Verse ήταν ανάμεικτο. Μετά από τα σχόλια που έλαβε, η Capcom καθυστέρησε τον τίτλο για να παραδώσει μια “πιο ομαλή και δεμένη εμπειρία gameplay” σύμφωνα με δηλώσεις της.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*