Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το Shenmue 4 βρίσκεται υπό ανάπτυξη σύμφωνα με φήμες

*
Το τέταρτο κεφάλαιο της σειράς Shenmue βρίσκεται υπό ανάπτυξη σύμφωνα με δημοσίευση στο 4Chan, όπως ανάρτησε χρήστης μέσω του NeoGaf.

Το δημοσίευμα στο 4Chan αναφέρει πως ο τίτλος θα κυκλοφορήσει στα μέσα του 2025, με την Sega να συνεργάζεται με τον Yu Suzuki στην ανάπτυξη του παιχνιδιού, χωρίς την συμμετοχή της ομάδας του Like a Dragon, καθώς εργάζονται στην ανάπτυξη του επόμενου τίτλου της σειράς. Το Shenmue 4 θα διαθετει βελτιωμένο τεχνικό τομέα σε σχέση με το Shenmue 3, διατηρώντας τα ίδια μοντέλα των χαρακτήρων, με διαφορετική αμφίεση κάτι που μπορεί να αποτελεί και επιλογή για τους παίκτες.

Σχετικά με την ιστορία του παιχνιδιού, το Shenmue 4 θα διαρκεί 20 ώρες, με τους Ryo, Shenhua και Ren να ταξιδεύουν στην Shanghai, με σκοπό να ανακαλύψουν την δύναμη της Chiyoumen που κυριαρχεί στον υπόκοσμο της πόλης. Εντός του παιχνιδιού οι παίκτες θα δουν και τους τέσσερις αρχηγούς της Chiyoumen, με τον Lan Di να παίζει ένα σημαντικό ρόλο εντός της πλοκής.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*