Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το Sophia the Traveler υπόσχεται ένα μαγευτικό ταξίδι στη Βενετία (trailer)

Το hidden object game Sophia the Traveler θα κυκλοφορήσει για Nintendo Switch και PC (Steam) στις 11 Απριλίου 2024, όπως ανακοίνωσαν η Thermite Games και η Memo Gogo.

Θα βυθιστείτε στη συναρπαστική, ζωγραφισμένη στο χέρι Βενετία σε 10 λεπτωμερώς σχεδιασμένα επίπεδα. Θα εξερευνήστε έναν κόσμο που ζωντανεύει πάνω από 1800 μοναδικά στοιχεία χαρακτήρων και περισσότερα από 300 σετ δυναμικών κινούμενων εικόνων. Με πάνω από 100 σκηνές κινουμένων σχεδίων και μια σειρά από μαγευτικά ηχητικά εφέ, το παιχνίδι προσφέρει μια απίστευτα καθηλωτική εμπειρία. Θα θαυμάστε περισσότερα από 100 ευρωπαϊκά κτίρια, οκτώ εμβληματικών βενετσιάνικων αξιοθέατων. Επίσης, πάνω από 300 ηχητικά εφέ δίνουν ζωή στους πολυσύχναστους δρόμους και στα ήρεμα κανάλια της Βενετίας.


Περισσότερα στο trailer που ακολουθεί.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*