Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

To Starfield φέρνει στο Xbox ρεκόρ εσόδων, παρά την πτώση στις πωλήσεις hardware

*
Η κυκλοφορία του Starfield έφερε αυτό που περίμενε το Xbox, αφού η Microsoft ανακοίνωσε έσοδα ρεκόρ για το πρώτο τρίμηνο του νέου οικονομικού της έτους. Παρά την πτώση 7% που σημειώθηκε στις πωλήσεις hardware, το Xbox «έγραψε» υψηλά έσοδα από την 1η Ιουλίου έως και τις 30 Σεπτεμβρίου, φτάνοντας τα 3,9 δισεκατομμύρια δολάρια (+9% σε σχέση με την αντίστοιχη περίοδο πέρσι).

Η άνοδος αυτή οφείλεται στις first-party κυκλοφορίες και το Xbox Game Pass, αλλά κυρίως οφείλεται στην διάθεση του Starfield, το οποίο και πέρασε τα 10 εκατομμύρια παίκτες σε μόλις μία εβδομάδα. Ο CEO της Microsoft, Satya Nadella, επιβεβαίωσε πως το Starfield έδωσε σημαντικό boost στο Game Pass, φέρνοντας τις περισσότερες νέες εγγραφές τίτλου στην πρώτη ημέρα κυκλοφορίας του.


Συνολικά, τα έσοδα του Xbox από υπηρεσίες και περιεχόμενο σημείωσαν άνοδο 13%.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*