Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το Stumble Guys θα γίνει σύντομα διαθέσιμο και για Nintendo Switch

*
Η Scopely ανακοίνωσε πως το party battle royale Stumble Guys θα κυκλοφορήσει στο Nintendo Switch, την ίδια περίοδο που θα γίνουν διαθέσιμες και οι εκδόσεις για PlayStation 4 και PlayStation 5.

Οι κάτοχοι του Nintendo Switch και του PlayStation θα έχουν τη δυνατότητα cross- play και cross-progression, με τις εκδόσεις που έχουν ήδη κυκλοφορήσει για Xbox Series X, Xbox Series S, Xbox One, PC (μέσω Steam) όπως και για συσκευές Android και iOS. Η πιο πρόσφατη κυκλοφορία πραγματοποιήθηκε για τις κονσόλες Xbox στις 23 Ιανουαρίου.


O γενικός διευθυντής της Scopely, Naz Amarchi, δήλωσε σε συνέντευξη τύπου πως “είναι τιμή μας να παρέχουμε στο κοινό νέες εμπειρίες και να τους συνδέουμε μεταξύ τους, ανεξάρτητα από ποια κονσόλα έχει στην κατοχή του ο καθένας. Με την κυκλοφορία του Stumble Guys στο Nintendo Switch, είμαστε ένα βήμα μπροστά στο να καλωσορίσουμε όλο και περισσότερους παίκτες στην κοινότητά μας”.

Το Stumble Guys εξελίσσεται συνεχώς και προσφέρει νέους κόσμους προς εξερεύνηση. Με την προσθήκη νέων μηχανισμών, οι παίκτες έχουν πολλές επιλογές στο πως θα ξεπεράσουν τα εμπόδια καθώς μπορείτε να είστε πεζοί, με όχημα ή να ρισκάρετε στο έπακρο επιλέγοντας το Stumbler mode.
Επίσης, η πρόσφατη προσθήκη του Stumble Workshop δίνει τη δυνατότητα στους παίκτες να συνεισφέρουν στο Stumbleverse με τη δημιουργία νέων courses, τα οποία μπορούν να μοιραστούν με τους υπόλοιπους χρήστες της κοινότητας. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*