Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το Super Smash Bros. 64 παραλίγο να ονομαστεί Dragon King (video)

Ο Masahiro Sakurai, δημιουργός της σειράς Super Smash Bros. μιλά στην νέα του εκπομπή στο YouTube για τα σχέδια που υπήρχαν σχετικά με το Super Smash Bros. 64. Μετά το λανσάρισμα του Kirby Super Star στο Super Nintendo Entertainment System, ο Sakurai ξεκίνησε να εργάζεται σε δύο διαφορετικούς τίτλους. Ο ένας ήταν ένα fighting game για τέσσερις παίκτες, με τίτλο «Dragon King: The Fighting Game». Το project αυτό κατέληξε τελικά ως Super Smash Bros. 64. Όταν παρουσίασε την ιδέα του στην Nintendo, ο τίτλος δεν είχε γνωστούς χαρακτήρες να μάχονται, παρά μόνον κάτι έγχρωμες σκιές από μαχητές.

Η ανάπτυξη του τίτλου μπήκε σε γοργούς ρυθμούς μια περίοδο που ακυρώθηκαν πάρα πολλά projects της Nintendo. Η εταιρεία χρειαζόταν έναν τίτλο fighting πολύ άμεσα και ο Sakurai παρέδωσε.
Σύμφωνα με τον ίδιο, η κεντρική ιδέα πίσω από το Smash ήταν να λανσαριστεί ένας τίτλος ο οποίος να ξεφεύγει λίγο από την μανία που είχαν τα fighting games με τα button combos. Ήθελε κάπως να βάλει την στρατηγική στην μάχη και έτσι ξεκίνησε το σύστημα προσθετικής ζημιάς που λαμβάνουν οι χαρακτήρες στο Super Smash. Bros. Ο Sakurai στον χειρισμό ήθελε να χρησιμοποιεί το νέο analog stick του N64 με ξεχωριστούς τρόπους και γι’ αυτό επέλεξε να βάλει τα smash moves εκεί.

Εν τέλει, ο Sakurai επέλεξε να βάλει χαρακτήρες της Nintendo να πολεμούν μεταξύ τους. Ο λόγος ήταν πως δεν του άρεσε όταν ένα καινούργιο fighting game πρόσθετε πάρα πολλούς νέους για τον κόσμο μαχητές, τους οποίους δεν ήταν εύκολο να κάτσει ο παίκτης να μάθει. Η χρήση των χαρακτήρων της Nintendo δεν ήταν δημοφιλής ιδέα μέσα στην εταιρεία, αλλά αποδείχθηκε στο λανσάρισμα πως ήταν από τις καλύτερες ιδέες που έχουν υλοποιηθεί κατά τα χρόνια. Μπορείτε να δείτε όλο το video του Sakurai για περισσότερες λεπτομέρειες:

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*