Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το Times & Galaxy μεταφέρει τη δημοσιογραφία του μέλλοντος στο διάστημα (trailer)

Όπως ανακοίνωσαν η Fellow Traveller και η Copychaser Games, το space journalism point-and-click adventure game Times & Galaxy θα λανσαριστεί το δεύτερο τρίμηνο του 2024, για PlayStation 5, Xbox Series X, Xbox Series S, Xbox One, Nintendo Switch και PC (Steam, GOG, Humble Store). Από τις 26 Φεβρουαρίου έως τις 11 Μαρτίου θα τρέξει μια κλειστή beta σε PC και μπορείτε να δηλώσετε το ενδιαφέρον σας.

Είστε ο πρώτος ρομποτικός ρεπόρτερ των Times & Galaxy και μπροστά σας ανοίγεται μια διαπλανητική περιπέτεια. Θα σας ανατίθενται "αποστολές" και στο τέλος της κάθε μίας, χρησιμοποιώντας το εργαλείο "Build-a-Story" θα πρέπει να δημιουργείτε το σχετικό άρθρο, με βάση τα στοιχεία που έχετε συγκεντρώσει, επιλέγοντας τι να συμπεριλάβετε και πως να διαμορφώσετε την ιστορία.


Περισσότερα στο trailer που ακολουθεί.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*