Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το Video Game History Foundation αποκάλυψε ακυκλοφόρητο υλικό από το Sonic the Hedgehog 2 (video)

Το Video Game History Foundation (VGHF) κοινοποίησε ακυκλοφόρητο υλικό από το Sonic the Hedgehog 2. Το πρώτο από αυτά τα επίπεδα, το Cyber City Zone (γνωστό κάποια στιγμή ως Genocide City Zone), έχει επαναδημιουργηθεί μερικώς, αφότου το VGHF σκανάρισε σχέδια από τη συλλογή του καλλιτέχνη Tom Payne, που αναπαριστούν τους χαρακτήρες και έχουν πληροφορίες για την χρωματική παλέττα. Για τον ίδιο λόγο χρησιμοποίησε τον χάρτη του επιπέδου που είχε δημιουργήσει ο game designer, Hirokazu Yasuhara.

Ακόμα, στο video που θα έχετε την ευκαιρία να παρακολουθήσετε στη συνέχεια, κάνει την εμφάνισή του ένα επιπεδο της Brenda Cook, η οποία σε παλαιότερη συνέντευξή της είχε κάνει γνωστό ότι είχε δημιουρήσει τρεις ζώνες που δεν περιλήφθηκαν στην τελική έκδοση. Ήταν το Wood Zone, το Sand Shower Zone και ένα ακόμα με χειμωνιάτικο σκηνικό.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*