Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Τον άλλο μήνα η κυκλοφορία του Cassette Beasts για Xbox και Nintendo Switch (trailer)

Η Bytten Studio ανακοίνωσε πως το Cassette Beasts θα γίνει διαθέσιμο για Xbox Series X, Xbox Series S, Xbox One και Nintendo Switch στις 25 Μαΐου 2023.

Στο Cassette Beasts, ο σκοπός που έχει ο παίκτης είναι να συλλέξει διάφορους τύπους τεράτων ώστε να τα χρησιμοποιεί στις μάχες. Το ενδιαφέρον στοιχείο του παιχνιδιού είναι πως κάποιος μπορεί να συνδυάσει δύο οποιεσδήποτε μορφές τεράτων χρησιμοποιώντας το Fusion System του Cassette Beasts ώστε να δημιουργήσει νέα και ακόμα πιο ισχυρά πλάσματα. Μερικά από τα χαρακτηριστικά του τίτλου είναι πως χρησιμοποιούνται ρετρό κασέτες ως «όπλα». Ο παίκτης έχει την δυνατότητα ηχογραφώντας ένα τέρας και αναπαράγοντας με την βοήθεια των κασετών την φωνή του να πάρει την μορφή του κατά την διάρκεια της μάχης.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*