Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Τον Ιούλιο η beta του campaign co-op στο Halo Infinite

*
Η 343 Industries ανακοίνωσε την ημερομηνία έναρξης της beta για το campaign co-op του Halo Infinite. Από τις 11 έως και τις 12 Ιουλίου 2022 οι παίκτες του Halo Infinite θα μπορέσουν να δοκιμάσουν για πρώτη φορά το co-op της βασικής ιστορίας του τίτλου. Παρόλα αυτά δεν θα μπορούν να παίξουν συνεχίζοντας από το σημείο που βρίσκονται στο campaign τους, καθώς η beta θα απαιτεί το κατέβασμα ενός δοκιμαστικού build του βασικού παιχνιδιού. Αυτό σημαίνει πως όλοι οι παίκτες θα ξεκινήσουν το campaign από την αρχή. Επιπλέον η πρόοδος που θα σημειωθεί στο πλαίσιο της beta δεν θα μπορεί να περαστεί σε κάποιο save file του κύριου παιχνιδιού.

Ωστόσο, όταν έρθει η κανονική κυκλοφορία του campaign co-op (που προγραμματίζεται για μέσα στο 2022), κάθε παίκτης που θα συμμετέχει σε co-op session θα σημειώνει πρόοδο στο κύριο save file του. Ο lead world designer του Halo Infinite, John Mulkey, δήλωσε πως όλα όσα επιτυγχάνει ο κάθε παίκτης μιας co-op ομάδας, θα αποθηκεύεται κανονικά. Ο βασικός στόχος είναι το να επιτραπεί στους πάντες να παίζουν τα campaigns τους ομαδικά προχωρώντας τα ταυτόχρονα, αλλά και η αποφυγή της επανάληψης αποστολών σε campaigns διαφορετικών παικτών της ίδιας ομάδας.

Για τη συμμετοχή τους στην beta, οι κάτοχοι Xbox Series X, Xbox Series S και Xbox One θα πρέπει να εγγραφτούν στο Xbox Insider Program, ενώ οι PC gamers πρέπει να συμπληρώσουν τη σχετική αίτηση που θα βρουν στο Steam μέχρι και τις 5 Ιουλίου 2022.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ

    343 Industries

  • ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΚΔΟΣΗΣ

    Microids

  • ΔΙΑΝΟΜΗ

    Microsoft Hellas

  • PEGI

    16+

  • ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*