Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Τον Μάρτιο θα κυκλοφορήσει το Rugrats: Adventures in Gameland, που έρχεται και για NES

*
Η MIX Games και η Wallride ανακοίνωσαν ότι το Rugrats: Adventures in Gameland θα κυκλοφορήσει τον Μάρτιο, για PlayStation 5, Xbox Series X, Xbox Series S, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch και PC (Steam). Υπάρχει και μια έκδοση για το NES, την οποία ετοιμάζει η Limited Run Games. Οι κάτοχοι υπολογιστών θα έχουν τη δυνατότητα να δοκιμάσουν το παιχνίδι στο πλαίσιο του Steam Next Fest: February 2024.

Τα αγαπημένα μωρά όλων επιστρέφουν στη δράση. Όταν οι Tommy, Chuckie, Phil και Lil βλέπουν το διαφημιστικό του νέου video game, Reptar παριστάνουν λες και βρίσκονται στο δικό τους video game. Μέσω της δύναμης της φαντασίας, τα μωρά μετατρέπουν το σπιτι του Tommy σε ένα κόσμο βγαλμένο από τα video games, γεμάτο δράση, ενδιαφέρον και περιπέτειες. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*