Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Τουρνουά F1 23 από το Greek Game Pass Tournaments

*
H ομάδα Greek Game Pass Tournaments ανακοίνωσε το νέο της τουρνουά, αυτή τη φορά στο παιχνίδι F1 23. Αναλυτικά, η ανακοίνωση της ομάδας αναφέρει τα εξής.

"Επιστρέφουμε με τα τουρνουά μας και επιλέξαμε τo παιχνίδι F1 23 το οποίο προσφάτως μπήκε στα GAME PASS - EA PLAY για όσους δεν το είχαν αγοράσει. Παίζουμε απο παντού, είτε Xbox είτε απο PlayStation είτε απο PC καθώς το παιχνίδι υποστηρίζει φούλ Crossplay και Clossplatform. Θα παίξουμε σύνολο 6 αγώνες, απο 4 πίστες σε κάθε αγώνα με το 1/4 των γύρων. Οι αγώνες θα γίνονται κάθε Πεμπτη στις 22:00 και θα προβάλονται ζωντανά με κανονική μετάδοση και σχολιασμό απο Lazaros Seme στο κανάλι μας στο TWITCH. Λίνκ εδώ. Παίζουμε για Νικητή οδηγό και Νικητρια όμαδα Κατασκευαστών.


Οι Κανόνες θα είναι απλοί έτσι ώστε να μπορούν να παίξουν, με ίσους όρους όλοι, χωρις να απαιτούνται έξτρα γνώσεις για SETUP κλπ. Δυστυχώς υπάρχει όριο συμμετοχών οι 20, καθώς δεν υπάρχει συνατότητα απο το παιχνίδι για παραπάνω. Άρα οι πρώτοι 20 που θα δηλώσουν συμμετοχή θα παίξουν στο πρωτάθλημα. Αν λείπει κάποιος την Πέμπτη απο τον αγώνα, θα μπορει η θέση του να καλυφθεί απο κάποιο άλλο παιδι, που δεν πρόλαβε το όριο των 20. Οπότε δηλώστε συμμετοχή και ας έχουν καλυφθεί οι θέσεις. Ενημερώνω όμως πως τα παίδια που θα παίζουν καλύπτοντας κενά, η βαθμολογία τους δεν θα υπολογίζεται στο πρωτάθλημα των κατασκευαστών.

Για να δηλώσετε συμμετοχή, γράφετε gamertag και απο πού θα παίξετε. Αν έχετε συμπαίκτή και επιθυμείτε να πάρετε κάποια ομάδα, γράφετε και ποια ομάδα θέλετε απο αυτές που έχουν μείνει και ποίος είναι ο συμπαίχτης σας. Η διαδικασία είναι όποιος προλάβει. Ενημερώνω πως η ομάδα Ferrari έχει ήδη πιαστεί.

Η διορία για να δηλώσετε συμμετοχή είναι μέχρι την Τρίτη 6/2 και την Πέμπτη 8/2 ξεκινάνε οι αγώνες." 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*