Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Τρεις αγαπημένοι τίτλοι του SEGA Mega Drive έρχονται στο Nintendo Switch Online

*
Η Nintendo ανακοίνωσε την προσθήκη των Earthworm Jim, Alisia Dragoon και The Story of Thor στο Nintendo Switch Online για τους συνδρομητές του Expansion Pack.

Τα Earthworm Jim, Alisia Dragoon και The Story of Thor κυκλοφόρησαν την δεκατία του 90 και αποτελούν σημαντικά παιχνίδια για το SEGA Mega Drive. Ο Earthworm Jim αποτελεί έναν αγαπημένο platformer για τους fans της SEGA, το Story of Thor αποτελεί δημιούργημα της Ancient, που έχει προσφέρει και άλλες σειρές το Mega Drive όπως το Streets of Rage. Τέλος, το The Story of Thor ή αλλιώς γνωστό ως Beyond Oasis θα βάλει τους παίκτες στο ρόλο του Prince Ali, που θα εξερευνήσει μια σειρά από dungeons ώστε να αποκτήσει την δύναμη να καλεί πνεύματα για να πολεμήσει το επερχόμενο κακό.
 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*