Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Τρία παιχνίδια X-Men αποκλειστικά για το PlayStation αποκαλύπτει η διαρροή εγγράφων της Insomniac Games

*
Η πρόσφατη διαρροή εγγράφων που αφορά την Insomniac Games, αποκαλύπτει τη συμφωνία ανάμεσα σε Marvel και Sony για τρία ακόμα X-Men games, πέρα από το Marvel's Wolverine. Πρόκειται για αποκλειστικότητες του PlayStation με χαρακτήρες που δεν επιτρέπεται, με βάση τη συμφωννία, να εμφανιστούν σε άλλη πλατφόρμα, όπως το Xbox. Πρόκειται για τρια projects τα οποία θα κυκλοφορήσουν σταδιακά ως το 2035 και θα βρίσκονται στην αγορά ως το 2038, με την επιλογή για επέκταση αν όλες οι πλευρές μείνουν ικανοποιημένες.

Επίσης, προκειμένου τα X-Men games της Insomniac να βρίσκονται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος, δεν θα επιτρέπεται στη Marvel η ανακοίνωση ή κυκλοφορία παλαιότερων τίτλων X-Men εντός διαστήματος 45 ημερών πριν και μετά τα λανσαρίσματα και τις ανακοινώσεις της Insomniac.


Για κάθε παιχνίδι θα υπάρχει προϋπολογισμός για την ανάπτυξή του $120 εκ., $30 εκ. για το marketing, όπως επίσης και $9 εκ. προκαταβολή και για τα τρία. Η Sony και Insomniac έχουν τη δυνατότητα να τερματίσουν πρόωρα τη συμφωνία μόνο αν κάποιος από τους τίτλους πουλήσει λιγότερο από 6 εκ. αντίτυπα σε PlayStation και PC τον πρώτο χρόνο κυκλφορίας του. Τότε θα πρέπει να καταβάλουν στη Marvel τουλάχιστον $9 εκ. Αν η συμφωνία τερματιστεί με πρωτοβουλία της Marvel, η Insomniac απλά θα μπορεί να συνεχίζει να πουλάει ο,τι παιχνίδι θα έχει κυκλοφορήσει ως τότε. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*