Επίσης, προκειμένου τα X-Men games της Insomniac να βρίσκονται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος, δεν θα επιτρέπεται στη Marvel η ανακοίνωση ή κυκλοφορία παλαιότερων τίτλων X-Men εντός διαστήματος 45 ημερών πριν και μετά τα λανσαρίσματα και τις ανακοινώσεις της Insomniac.
Για κάθε παιχνίδι θα υπάρχει προϋπολογισμός για την ανάπτυξή του $120 εκ., $30 εκ. για το marketing, όπως επίσης και $9 εκ. προκαταβολή και για τα τρία. Η Sony και Insomniac έχουν τη δυνατότητα να τερματίσουν πρόωρα τη συμφωνία μόνο αν κάποιος από τους τίτλους πουλήσει λιγότερο από 6 εκ. αντίτυπα σε PlayStation και PC τον πρώτο χρόνο κυκλφορίας του. Τότε θα πρέπει να καταβάλουν στη Marvel τουλάχιστον $9 εκ. Αν η συμφωνία τερματιστεί με πρωτοβουλία της Marvel, η Insomniac απλά θα μπορεί να συνεχίζει να πουλάει ο,τι παιχνίδι θα έχει κυκλοφορήσει ως τότε.
Ανακοινώθηκε επίσημα το Assassin’s Creed: Black Flag Resynced και κυκλοφορεί το καλοκαίρι



Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity