Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Tweet για το Spyro the Dragon τρελαίνει τους fans στο ενδεχόμενο νέου game

*
Ένα νέο tweet από τον επίσημο λογαριασμό του Spyro franchise στο Twitter/X φαίνεται πως ξεσήκωσε θύελλα ενθουσιασμού στους fans της σειράς Spyro the Dragon. Όπως φαίνεται, κάποιοι αντιλήφθηκαν ότι με το μήνυμά της η εταιρεία ανάπτυξης «φωτογραφίζει» την ανάπτυξη ενός νέου game που βρίσκεται σε ανάπτυξη.

Η εικόνα που ανέβηκε στο λογαριασμό δείχνει τον αγαπημένο δράκο όλων μας με τη φράση «πρέπει να πιστέψετε» και στον τίτλο της ανάρτησης υπάρχει η αναφορά «το μότο του 2024». Η σειρά Spyro έχει σταματήσει να μας απασχολεί εδώ και καιρό και συγκεκριμένα μετά την κυκλοφορία του Reignited Trilogy το 2018.


Η πιο πρόσφατη κυκλοφορία ήρθε από την Toys for Bob, αλλά μετά την εξαγορά της Activision Blizzard από την Microsoft και τις δηλώσεις του Phil Spencer για επιστροφή αγαπημένων σειρών υπό τη νέα ιδιοκτησία, οι ελπίδες όλων έχουν αναπτερωθεί.

Περιμένετε ένα νέο Spyro;

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*