Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

UK Charts: Γέμισε η κορυφή με το μελάνι του Splatoon 3

*
Το Splatoon 3 λανσαρίστηκε στις 9 Σεπτεμβρίου 2022 για το Nintendo Switch και εκτοξεύθηκε στην κορυφή των φυσικών πωλήσεων στο Ηνωμένο Βασίλειο. Αξιοπρόσεκτο είναι το γεγονός πως το εν λόγω παιχνίδι είναι το πρώτο του Splatoon franchise που καταφέρνει να επιτύχει κάτι τέτοιο.

Στα νούμερα παρόλα αυτά, ο νέος τίτλος έχει 9% λιγότερες πωλήσεις από το Splatoon 2, αλλά αυτό το ποσοστό αντιστοιχεί μόνο στα φυσικά αντίτυπα. Το Splatoon είναι ένα από τα ελάχιστα παιχνίδια της Nintendo που εστιάζουν σε online gameplay, πράγμα που σημαίνει ότι μπορεί να τα καταφέρει καλύτερα στο Nintendo eShop. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον τίτλο, μπορείτε να διαβάσετε το review μας.


Κατά τα άλλα, το The Last of US: Part 1 έπεσε στην τέταρτη θέση, με τις πωλήσεις του να μειώνονται κατά 66% σε σύγκριση με μια εβδομάδα πριν.



Μια ακόμα σημαντική κυκλοφορία ήταν αυτή του NBA 2K23, που δεν κατόρθωσε να φτάσει πάνω από την έκτη θεση, με τις πωλήσεις του σε φυσική μορφή να είναι μεωμένες κατά 29% σε σχέση με τον προκάτοχό του. Το 56% προτίμησε την έκδοση για το PS5, το 16% για το PS4, το 14% για Xbox Series X και Xbox Series S, το 9% για Xbox One και το 4% για το Nintendo Switch. 

Αναλυτικά:

1. Splatoon 3
2. Horizon: Forbidden West
3. Mario Kart 8 Deluxe
4. The Last of US: Part 1
5. Nintendo Switch Sports
6. NBA 2K23
7. Animal Crossing: New Horizons
8. Minecraft (Switch)
9. Saints Row
10. Pokémon Legends: Arceus 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ

    Nintendo

  • ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΚΔΟΣΗΣ

    Nintendo

  • ΔΙΑΝΟΜΗ

    CD Media

  • PEGI

    7+

  • ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*