Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

UK Charts: To EA Sports FC 24 ήταν πρώτο στις προτιμήσεις των παικτών και τον Ιανουάριο

*
Τα στοιχεία που δημοσίευσε η GSD δείχνουν ότι τον Ιανουάριο πουλήθηκαν στη Μ. Βρετανία 2,47 εκ. αντίτυπα video games, αριθμός μειωμένος κατά 3% από έτος σε έτος. Στην κορυφή των σχετικών charts βρέθηκε το EA Sports FC 24, με το The Last of Us: Part II Remastered να ακολουθεί. Τις δύο πρώτες του εβδομάδες στην αγορά πούλησε 2,5 φορές περισσότερες κόπιες από το The Last of Us Part 1, που λανσαρίστηκε τον Σεπτέμβριο του 2022. Στη δεκάδα πλασαρίστηκε μια ακόμα σημαντική κυκλοφορία του προηγούμενου μήνα, το Tekken 8 και πιο συγκεκριμένα στην έβδομη θέση. Το Prince of Persia: The Lost Crown και το Like A Dragon: Infinite Wealth, δεν μπόρεσαν να ανέβουν πιο πάνω από το 15ο και το 23ο σκαλοπάτι αντίστοιχα.

Την ίδια περίοδο πουλήθηκαν περίπου 111.000 κονσόλες, αριθμός μικρότερος κατά 19% συγκριτικά με τον Ιανουάριο του 2023. Την μικρότερη πτώση, 7% είχαν τα Xbox Series X|S με το PS5 και το Nintendo Switch να έπονται, με 17% και 31% αντίστοιχα.


Επίσης, πουλήθηκαν σχεδόν 687.000 περιφερειακά και προϊόντα add-on, δηλαδή 10% πιο πολλά από έτος σε έτος. Κορυφαία σε προτιμήσεις τα controllers των Xbox και PlayStation.

Η πρώτη δεκάδα των video games έχει ως εξής:

1. EA Sports FC 24 (EA)
2. The Last of Us Part 2: Remastered (Sony)
3. Call of Duty: Modern Warfare 3 (Activision Blizzard)
4. Hogwarts Legacy (Warner Bros)
5. Grand Theft Auto 5 (Rockstar)
6. Grand Theft Auto Online (Rockstar)
7. Tekken 8 (Bandai Namco)
8. Red Dead Redemption 2 (Rockstar)
9. Super Mario Bros Wonder (Nintendo)*
10. Spider-Man 2 (Sony)

* Δεν υπάρχουν στοιχεία για τις πωλήσεις ψηφιακών αντιτύπων 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*