Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

UK Charts: Χριστούγεννα στην κορυφή για το EA Sports FC 24

*
To EA Sports FC 24 είναι το παιχνίδι με τις καλύτερες πωλήσεις (σε φυσική μορφή) στη Μ. Βρετανία το 2023 και θα κάνει Χριστούγεννα στην πρώτη θέση των UK Charts. Σύμφωνα με τη GfK οι πωλήσεις του σημείωσαν αύξηση κατά 29% από εβδομάδα σε εβδομάδα, ενώ άνοδος της τάξης του 17% κατέγραψε το Hogwarts Legacy, ρίχνοντας το Super Mario Bros Wonder στην τρίτη θέση. Η πεντάδα ολοκληρώνεται με το Call of Duty: Modern Warfare 3 και το Marvel's Spider-Man 2.

Το Avatar: Frontiers of Pandora ναι μεν έκανε ντεμπούτο στην πέμπτη θεση την προηγούμενη εβδομάδα, όμως τώρα έπεσε στην 12η, με μείωση στις πωλήσεις του κατά 53%. Αντίθετη πορεία για το Mortal Kombat 11 Ultimate που μπήκε ξανά στη δεκάδα, μετά από τις εκπτώσεις στην έκδοση του PlayStation 5.


Οι εκπτώσεις σε διάφορες πλατφόρμες βοήθησαν σημαντικά το NBA 2K24 (+478%), το Gran Turismo 7 (+367%), το Super Mario Party, το Red Dead Redemption 2 και το The Witcher 3: Wild Hunt Complete Edition να επανέλθουν στο top-40. Το ίδιο συνέβη με το God of War Ragnarök, χάρη στην πρόσφατη κυκλοφορία του Valhalla DLC.

Η πρώτη δεκάδα για την εβδομάδα που ολοκληρώθηκε στις 16 Δεκεμβρίου 2023 έχει ως εξής:

1. EA Sports FC 24
2. Hogwarts Legacy
3. Super Mario Bros Wonder
4. Call of Duty: Modern Warfare 3
5. Marvel's Spider-Man 2
6. Mario Kart 8 Deluxe
7. Nintendo Switch Sports
8. Mortal Kombat 11 Ultimate
9. Lego Star Wars: The Skywalker Saga
10. Minecraft (Nintendo Switch) 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*