Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Vampire Survivors: Ανακοινώθηκε το DLC Tides of the Foscari (trailer)

Η poncle ανακοίνωσε ένα νέο DLC για το Vampire Survivors, με τίτλο "Tides of the Foscari. Θα κυκλοφορήσει στις 13 Απριλίου, με τιμή €1,99.

Το Tides of the Foscari είναι το δεύτερο expansion του Vampire Survivors και περιλαμβάνει ένα τεράστιο νέο επίπεδο, νέους χαρακτήρες και όπλα. Και φυσικά, μυστικά μπορεί να κρύβονται στο σκοτεινό δάσος. Όπως πάντα, η παρουσία βρικολάκων δεν είναι δυνατό να επιβεβαιωθεί.


Φωλιασμένη βαθιά σε ένα δάσος που έχει το μεγέθους ηπείρου, βρίσκεται η Ακαδημία Foscari, ένα σχολείο όπου η ελίτ του κόσμου εκπαιδεύει τα παιδιά τους για σταδιοδρομία ως πανίσχυροι μάγοι, ακούραστοι στρατηγοί και επίλεκτοι κατάσκοποι. Η Ακαδημία χωρίζεται σε τρεις οίκους, και είναι ένας τόπους που βρίσκεται πέρα από τα όρια της φαντασίας. Τρεις μαθητές, ένας από κάθε οίκο, τολμούν να ταξιδέψουν σε ένα δάσος γεμάτο μυθολογικά πλάσματα, όλοι για να ζήσουν μια χαρούμενη περιπέτεια, χωρίς απολύτως τίποτα να χαλάει τη διάθεσή τους. Όλα αυτά σίγουρα ακούγονται υπέροχα και το μόνο αποτέλεσμα στο οποίο μπορούν να οδηγήσουν είναι βελτιωμένες προσωπικότητες.

To Vampire Survivors κυκλοφορεί για Xbox Series X, Xbox Series S, Xbox One, PC (Steam, Microsoft Store), iOS και Android. Επίσης είναι διαθέσιμο μέσω του Xbox Game Pass.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*