Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Vampire Survivors: Επιβεβαιώθηκε και επίσημα το Directer’s Cut του τίτλου (video)

*
Το στούντιο πίσω από το επιτυχημένο roguelike shoot ‘em up Vampire Survivors επιβεβαίωσε την επικείμενη κυκλοφορία του Directer’s Cut του τίτλου, με video που έχει δημοσιευτεί αρκετές μέρες νωρίτερα. Πιο συγκεκριμένα, στις αρχές του Αυγούστου, η σεναριογράφος και σύμβουλος της ομάδας ανάπτυξης, Laura Kate Dale, έγραψε στο X/ Twitter πως παρευρέθηκε σε event παρουσίασης ενός επερχόμενου co-op mode για τον τίτλο, όταν της αποκαλύφθηκε υλικό από μια τελείως διαφορετική έκδοσή του.

Στη δημοσίευσή της συμπεριέλαβε ένα video όπου παρουσιάζεται υλικό από το gameplay της συγκεκριμένης έκδοσης, η οποία φαίνεται τελικά πως είναι το Directer’s Cut του Vampire Survivors. Τώρα, η developer Poncle ανέφερε το εν λόγω Directer’s Cut, ρωτώντας το κοινό αν εντόπισε το video της Dale. Όπως δήλωσε το στούντιο, συνηθίζει να κρύβει επερχόμενες κυκλοφορίες του στο… φως της δημοσιότητας, κάτι που συνέβη και αυτήν τη φορά.

Το Director’s Cut δεν αποτελεί τυπογραφικό λάθος, αλλά αναφορά σε κρυφό boss στο τέλος του Vampire Survivors, το οποίο ονομάζεται Directer. Το περιεχόμενο της νέας έκδοσης του τίτλου θα κυκλοφορήσει σταδιακά και δωρεάν, χωρίς συγκεκριμένη ημερομηνία για τις πρώτες προσθήκες της.


Το Vampire Survivors κυκλοφορεί για Xbox Series X, Xbox Series S, Xbox One, Nintendo Switch, iOS, Android και PC.
 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*