Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Virtua Fighter 3b Online: Μετά από 25 χρόνια εμφανίστηκε νέα έκδοση του Virtua Fighter 3 στα arcades (trailer)

25 χρόνια μετά την αρχική του κυκλοφορία στα arcades, το Virtua Fighter 3 ενημερώνεται και έρχεται μια ανανεωμένη έκδοσή του με την ονομασία Virtua Fighter 3b Online. Η διάθεσή του θα γίνει μέσα από το ALL.Net arcade download system στις 28 Νοεμβρίου. Το Virtua Fighter 3 κυκλοφόρησε στις καμπίνες το 1997 ως μια αναβαθμισμένη έκδοση του Virtua Fighter 3.

Το Online τμήμα θα διατηρεί τα στοιχεία του original game, αλλά θα προσθέτει και online μάχες και rankings. Ταυτόχρονα, η ιαπωνική εταιρεία ανακοίνωσε τη δημιουργία ενός σχετικού website όπου οι παίκτες θα μπορούν να βλέπουν τα αποτελέσματά τους και τη θέση τους στο νέο game. Το Virtua Fighter δεν έχει υποδεχτεί νέο game από το 2010, όταν και εμφανίστηκε το Virtua Fighter 5 Final Showdown.


O τίτλος μεταφέρθηκε το 2012 σε PS3 και Xbox 360 και έγινε διαθέσιμος και σε μορφή mini-game στο Yakuza 6: The Song of Life του PS4 το 2016. Μια νέα έκδοσή του (Virtua Fighter 5 Ultimate Showdown) έκανε την εμφάνισή του το 2021 στο PS4.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*