Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Xbox & Bethesda Games Showcase: Η Obsidian ανακοίνωσε το Pentiment (trailer)

Η Obsidian Entertainment ανακοίνωσε το Pentiment, ένα παιχνίδι adventure με έμφαση στην ιστορία, της ανάπτυξης του οποίου ηγείται ο Josh Sawyer, Studio Design Director στην εταιρεία.

Στο Pentiment, οι παίκτες παίρνουν το ρόλο του Andreas Maler, ενός περιπλανώμενου καλλιτέχνη που δουλεύει στο σκριπτόριο του Kiersau Abbey σε μια εποχή με κοινωνικές αναταραχές. Όταν βρίσκεται κοντά στην ολοκλήρωση του κορυφαίου έργου του, ξαφνικά βρίσκεται μπλεγμένος σε μια δύσκολη υπόθεση: μια σειρά από φόνους που έγιναν σε βάθος 25 χρόνων.


Από τους ιερείς έως τον κλήρο και τους χωρικούς, όλοι είναι ύποπτοι και θα παίξουν ρόλο στην εξιχνίαση του μυστηρίου. Οι παίκτες θα παίξουν ρόλο στη διαμόρφωση του χαρακτήρα του Andreas, με λεπτομέρειες όπως το είδος μόρφωσής του και ο τρόπος ζωής, αλλά και ο τρόπος με τον οποίο προσεγγίζει τις έρευνες για τη λύση του μυστηρίου.

Εξ αρχής, το Pentiment τράβηξε τα βλέμματα λόγω των γραφικών του, καθώς είναι εμπνευσμένο από χειρόγραφα του 16ου αιώνα και μοιάζει με «ζωντανό» χειρόγραφο. Η εταιρεία αναφέρει πως εμπνεύστηκε από τη Γερμανία του 16ου αιώνα και η πραγματική ιστορία έπαιξε μεγάλο ρόλο στην ανάπτυξη του τίτλου, οπότε όσοι λατρεύουν την ιστορία, ενδεχομένως εδώ να βρουν κάτι ξεχωριστό.

Το Pentiment θα κυκλοφορήσει τον Νοέμβριο για Xbox One, Xbox Series X|S και PC έναντι 19,99€.

Επίσης, θα περιλαμβάνεται στο Xbox Game Pass από την πρώτη ημέρα κυκλοφορίας του.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*