Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Xbox Game Pass Ultimate: Τέλος η προσφορά του €1 για νέους συνδρομητές

*
H Microsoft επιβεβαίωσε ότι δεν είναι πλέον διαθέσιμη η προσφορά του €1 για τους νέους συνδρομητές του Xbox Game Pass Ultimate και του PC Game Pass.

"Σταματήσαμε την προσφορά γνωριμίας για το Xbox Game Pass Ultimate και το PC Game Pass και αξιολογούμε διαφορετικές προωθητικές ενέργειες για νέα μέλη που θα ανακοινωθούν το επόμενο διάστημα", δήλωσε εκπρόσωπος της εταιρείας στο The Verge.


Πλέον, η μηνιαία τιμή για όλους διαμορφώνεται στα €12,99 για έναν μήνα Xbox Game Pass Ultimate, €9,99 για το Xbox Game Pass και στην ίδια τιμή προσφέρεται το PC Game Pass. Οπότε προς το παρόν δεν υπάρχουν εκπτώσεις για τη συνδρομητική υπηρεσία της Microsoft και είναι το ίδιο είτε πληρώνετα ανά μήνα είτε για ένα έτος. Ελπίζουμε ότι θα γίνει σύντομα διαθέσιμο το πακέτο Friends & Family, ώστε να μειωθεί το κόστος για πολλούς χρήστες.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*