Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Xbox Games Showcase: Ανακοινώθηκε το South of Midnight (trailer)

H Compulsion, ομάδα υπεύθυνη για την ανάπτυξη του We Happy Few, αποκάλυψε το νέο της παιχνίδι, με τίτλο South of Midnight, κατά την διάρκεια του Xbox Games Showcase 2023.

Το παιχνίδι περιγράφεται ως "μακάβριο third-person action-adventure" και θα λαμβάνει χώρα στην νότιο Αμερική. Θα λανσαριστεί για Xbox Series X, Xbox Series S και σε PC μέσω Steam και Microsoft Store. Στο South of Midnight, ο παίκτης θα παίρνει τον ρόλο της Hazel, η οποία καλείται να γίνει "Weaver" μετά την καταστροφή της πόλης στην οποία μεγάλωσε. Οι Weavers είναι μάγοι που θεραπεύουν πνεύματα. Με τις νέες της δυνατότητες, η Hazel θα αντιμετωπίσει κινδύνους στο ταξίδι για να ανακαλύψει το προβληματικό παρελθόν της οικογένειάς της.

Απολαύστε το trailer της ανακοίνωσης:


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*