Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Xbox Games Showcase: Η DON’T NOD αποκάλυψε το Jusant, ένα sci-fi game αναρρίχησης (trailer)

Η DON’T NOD ανακοίνωσε ακόμα ένα από τα επερχόμενα games της, το οποίο ονομάζεται Jusant και θα κυκλοφορήσει το φθινόπωρο του 2023.

Στο Jusant παίζουμε ως ένας νεαρός αναρριχητής σε έναν κόσμο επιστημονικής φαντασίας, όπου θα λύσουμε γρίφους, θα γνωρίσουμε διαφορετικές κοινότητες που ζουν σε επιβλητικές βουνοκορφές και – φυσικά – θα προσπαθήσουμε σκαρφαλώσουμε μέχρι την κορυφή του. Το ατμοσφαιρικό soundtrack θα προσφέρει ηρεμία και γαλήνη, με την DON’T NOD να σημειώνει πως οι παίκτες θα μπορούν να σκαρφαλώσουν τον κόσμο του με τον ρυθμό που τους ευχαριστεί. Παράλληλα, θα πρέπει να προσέξουν τις αντοχές του χαρακτήρα τους και να του δίνουν χρόνο να ανακτά τις δυνάμεις του, εξερευνώντας τα διαφορετικά περιβάλλοντα που θα συναντούν στην πορεία.

Το Jusant θα κυκλοφορήσει για Xbox Series X και Xbox Series S, ενώ θα είναι διαθέσιμο και μέσα από την υπηρεσία Xbox Game Pass.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*