Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Xbox Games Showcase: Το απίστευτο εικαστικό του Towerbone κερδίζει τις εντυπώσεις (trailer)

To Towerborne αποτελεί το νεότερο τίτλο της Stoic, εταιρεία ανάπτυξης του Banner Saga Trilogy που έρχεται πολλά υποσχόμενο και αποτελεί χάρμα οφθαλμών.

Στο συγκεκριμένο παιχνίδι θα λάβετε μέρος σε μάχες με διασκεδαστικές μάχες, άπειρες επιλογές για customization και πλοκή που θα τραβήξει την προσοχή σας. Θα περιπλανηθείτε στα ερείπια της City of Numbers, στο κέντρο της οποίας δεσπόζει ένας πύργος που χρησιμεύει ως καταφύγιο για την ασφάλεια των επιζώντων από μια απειλητική παρουσία. Στο ρόλο του Ace, θα κληθείτε σε αυτούς τους χαλεπούς καιρούς να σώσετε το μέλλον της ανθρωπότητας και θα έχετε τη δυνατότητα να παίξετε online έως και τέσσερα άτομα τη φορά.


Το Towerbone θα κυκλοφορήσει μέσα στο 2024 για Xbox Series X, Xbox Series S, Xbox One και PC (μέσω Steam και Cloud) και θα είναι διαθέσιμο από την πρώτη ημέρα κυκλοφορίας για το Game Pass στο Xbox και στα PC.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*