Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Xbox Games Showcase: To Clockwork Revolution είναι το νέο RPG της inXile Entertainment (trailer)

H inXile Entertainment ανακοίνωσε στο Xbox Games Showcase ένα νέο RPG, το Clockword Revolution, που “δαμάζει” τον χρόνο.

Μέσω μιας εφεύρεσης που σας επιτρέπει να ταξιδέψετε στο παρελθόν, ανακαλύπτετε ότι η ατμοκίνητη πόλη στην οποία ανήκετε, η Avalon, έχει δημιουργηθεί μέσω της αλλοίωσης ιστορικών γεγονότων. Έτσι, θα ταξιδέψετε σε καίριες στιγμές του παρελθόντος, ώστε να αλλάξετε το ρου της ιστορίας με τις επιλογές που θα κάνετε. Το φαινόμενο της πεταλούδας εισέρχεται στην αφήγηση του παιχνιδιού και η Avalon πρόκειται να αλλάξει με πρωτοφανείς τρόπους.


Μέσω δημοσίευσης στο Xbox Wire blog, o επικεφαλής της inXile, Brian Fargo, είπε πως “το Clockwork Revolution έχει φανταστική ατμόσφαιρά με ανεπανάληπτες μάχες, εξελιγμένα RPG στοιχεία που προκύπτουν από τις αλληλεπιδράσεις των κεντρικών χαρακτήρων και τη δυνατότητα να δημιουργήσετε τον χαρακτήρα σας από το μηδέν”.

Το Clockwork Revolution θα κυκλοφορήσει για Xbox Series X, Xbox Series S και PC και ακόμη δεν γνωρίζουμε την ημερομηνία κυκλοφορίας.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*