Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Xbox και PlayStation διαφημίζονται με εντυπωσιακό τρόπο στην πανάκριβη Sphere του Las Vegas (videos)

*
Ήταν να μην γίνει η αρχή προβολής διαφημιστικών μηνυμάτων στην Sphere του Las Vegas που στοίχισε 2,33 δισεκατομμύρια δολάρια και Xbox και PlayStation εκμεταλλεύτηκαν την περίσταση. Οι δύο εταιρείες δημιούργησαν σχετικά σποτάκια και ανέβασαν το υλικό στα social media τους σε ένα πόλεμο εντυπώσεων που κορυφώνεται το τελευταίο διάστημα. Κάθε μία από τις δύο εταιρείες πλήρωσε περί τα 450 χιλιάδες δολάρια για να εμφανιστεί στο ιδιαίτερο αυτό σημείο. Η Microsoft συνεργάστηκε με την BCN Visuals για να προβάλει την Πέμπτη το βράδυ ένα τρισδιάστατο διαφημιστικό μήνυμα για τις κονσόλες και τα παιχνίδια της.

@xbox Anyone got a longer HDMI cord? #Xbox #XboxSphere #PowerYourDreams #GamingOnTikTok ♬ original sound - Xbox




Από την άλλη, το PlayStation αξιοποίησε το λανσάρισμα του Marvel’s Spider-Man 2 για να προβάλει το δικό του μήνυμα με τους δύο πρωταγωνιστές του τίτλου.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*