Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Xbox Partner Preview: Νέο trailer για το Dungeons of Hinterberg

Στη δημοσιότητα δόθηκε κατά τη διάρκεια του Xbox Partner Showcase ένα νέο trailer για το επερχόμενο Dungeons of Hinterberg, το οποίο βοηθά ακόμη περισσότερο στην εμβάθυνση στον τίτλο, ο οποίος αναμένεται να διατεθεί σε Xbox Series X/S, καθώς και σε υπολογιστές μέσα στην επόμενη άνοιξη. Στο δίλεπτο trailer που παρουσιάστηκε, μάθαμε περισσότερα για την πρωταγωνίστρια, η οποία μένει στις Αυστριακές Άλπεις και ο κόσμος της αλλάζει όταν διάφορα τέρατα εμφανίζονται στην περιοχή. Ο τουρισμός εκτοξεύεται και ο παίκτης θα κληθεί να μεταφερθεί σε έναν κόσμο όπου οι άνθρωποι της Microbird που βρίσκονται πίσω από την εξέλιξη του τίτλου, αναφέρουν ως ένα υβρίδιο μεταξύ action RPG και simulator.

Σε κάθε περίπτωση, ο τίτλος θα είναι διαθέσιμος στην κυκλοφορία του, όποτε κι αν είναι αυτή, και στο Game Pass. Παρακάτω μπορείτε να δείτε το προαναφερθέν trailer:


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*