Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Χωρίς πνευματικά δικαιώματα ο πρώτος Mickey, παρουσιάστηκε ήδη το πρώτο Mickey Horror game (video)

*
Το Steamboat Willie, η ταινία μικρού μήκος της Disney που παρουσίασε για πρώτη φορά τον Mickey ως χαρακτήρα, δεν υπάγεται πλέον σε πνευματικά δικαιώματα και όπως ήταν λογικό, οι πρώτες δημιουργίες με τον χαρακτήρα ξεκίνησαν να εμφανίζονται. Από την 1η Ιανουαρίου 2024, η Disney δεν έχει πλέον την αποκλειστικότητα στην εμφάνιση του συγκεκριμένου χαρακτήρα (αλλά και της Minnie Mouse) και μπορούν να τις αξιοποιήσουν όλοι οι δημιουργοί χωρίς περιορισμούς. Η Disney πάντως διασαφήνισε πως οι σύγχρονες απεικονίσεις του ήρωα παραμένουν στην πνευματική της ιδιοκτησία.



Λίγες ώρες μετά την έλευση του νέου έτους, παρουσιάστηκε και το πρώτο horror game με την μορφή του Mickey, με τίτλο “Infestation 88”. Αναμένεται να κυκλοφορήσει κάποια στιγμή το 2024 και ανήκει στην κατηγορία των survival horror co-op.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*