Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Υπενθύμιση: Κλείνουν την επόμενη εβδομάδα οι servers των Nintendo 3DS και Wii U

*
Όπως έχει εδώ και καιρό ανακοινώσει η Nintendo στις 8 Απριλίου 2024 θα κλείσουν οι servers για Nintendo 3DS και Wii U. Οι χρήστες των παραπάνω συσκευών έχουν μόλις λίγες μέρες για να παίξουν co-op, να ανέβουν στα internet rankings και να διαμοιράσουν τα δεδομένα τους. Οι μόνες υπηρεσίες που δεν θα επηρεαστούν (προς το παρόν) είναι τα Pokémon Bank και Poké Transporter. Η Nintendo έχει προειδοποιήσει πως οι υπηρεσίες "μπορεί να σταματήσουν να λειτουργούν στο μέλλον". Όσον αφορά τίτλους που δεν έχουν κυκλοφορήσει από την Nintendo, η εταιρία ζητάει από τους χρήστες να μιλήσουν με τον εκάστοτε εκδότη.

Μετά τις 8 Απριλίου, οι παίκτες θα μπορούν να παίξουν τα παιχνίδια τους offline ενώ θα μπορούν να κατεβάσουν update data και να ξανακατεβάσουν λογισμικό και DLC που έχουν αγοράσει από το Nintendo eShop. Τέλος, το StreetPass - που δουλεύει με τοπική επικοινωνία μεταξύ Nintendo 3DS - θα παραμείνει ενεργό σε αντίθεση με το SpotPass, το οποίο χρειάζεται διαδικτυακή επικοινωνία για να δουλέψει.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*