Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Υπενθύμιση: Τέλος το Steam σε παλαιότερες εκδόσεις των Windows

*
Αν ο υπολογιστής σας έχει παλαιότερη έκδοση των Windows και παίζετε μέσω του Steam, θα έχετε πρόβλημα τις επόμενες ημέρες. Η Valve υπενθύμισε πως οι PC gamers έχουν λίγες ημέρες να αναβαθμίσουν το λειτουργικό τους σύστημα, καθώς πλέον δεν μπορεί να υποστηρίξει τεχνικά εκδόσεις όπως τα Windows 7  και Windows 8.

Η γνωστή εταιρεία σημείωσε πως ο Steam Client δεν θα είναι συμβατός με αυτές τις δύο εκδόσεις των Windows από την 1η Ιανουαρίου 2024 και δεν θα εκδίδονται και νεότερες ενημερώσεις ασφάλειας.


Σημειώνει χαρακτηριστικά πως «το Steam Support δεν θα μπορεί να υποστηρίξει τεχνικά ζητήματα σε παλαιότερες εκδόσεις των Windows και το Steam δεν θα μπορεί να εγγυηθεί τη συνέχεια λειτουργίας της πλατφόρμας».

Πάντως, αναφέρεται ακόμη πως για λίγες ημέρες μετά την πρώτη μέρα του νέου έτους θα συνεχίσει να λειτουργεί η πλατφόρμα και τα games, χωρίς να πει κάτι πιο συγκεκριμένο. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*