Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Υπόνοιες για περισσότερα παιχνίδια Uncharted αφήνει μια νέα υπάλληλος της Naughty Dog

*
H Christina-Marie Drake McBrearty, ανακοίνωσε στο LinkedIn πως εντάχθηκε στο δυναμικό της Naughty Dog ως primary recruiter, και άφησε υπόνοιες ότι η Sony έχει σχέδια για μελλοντικά παιχνίδια Uncharted. Συγκεκριμένα στην δημοσίευση της αναφέρει ότι ψάχνει ταλέντα για να δημιουργηθούν μελλοντικές ομάδες, όχι μόνο για καινούργια παιχνίδια αλλά και για την κληρονομία του Uncharted.

Να υπενθυμίσουμε ότι πριν από την κυκλοφορία του Uncharted: Legacy of Thieves Collection, o παραγωγός του Uncharted: Lost Legacy, Shaun Escayg και ο game director, Kurt Margenau, ερωτήθηκαν εάν η Naughty Dog μπορεί να δημιουργήσει ένα νέο παιχνίδι Uncharted, κάποια στιγμή στο μέλλον.

“Νομίζω ότι το μοναδικό πράγμα που μπορούμε να πούμε με σιγουριά είναι ποτέ να μην λες ποτέ” ήταν η απάντηση του Kurt Margenau.

“Σίγουρα, το Uncharted είναι ένα franchise το οποίο αγαπάμε όχι μόνο εμείς αλλά και το studio, και είναι ένας κόσμος που σίγουρα θέλουμε να δούμε περισσότερα από αυτόν. Αυτό μπορώ να το πω με σιγουριά” συμπλήρωσε ο Shaun Escayg.


Επίσης ο παραγωγός του Days Gone, Jeff Ross, που πρόσφατα εντάχθηκε στην Crystal Dynamics, είχε δηλώσει ότι κάποια στιγμή ήθελε να φτιάξει ένα παιχνίδι Uncharted που να επικεντρώνεται στον Sully σε νεαρή ηλικία.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • GamingFun
    • Εφόσον η σειρά Uncharted έχει ζουμί καλά θα κάνουν και θα τη συνεχίσουν.
      Δεν εχω ακόμα ιδέα τι έγινε στο Uncharted 4: A Thief's End, αφού δεν το έχω τερματίσει ακόμη.

*