Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Υποψίες για εξοντωτικές συνθήκες εργασίας στη developer του Beyond Good and Evil 2

*
Ο διευθύνων σύμβουλος της Ubisoft Montpellier, που βρίσκεται πίσω από την ανάπτυξη του Beyond Good and Evil 2, φέρεται να άφησε τη θέση του στο studio, εν μέσω μιας έρευνας για τις συμθήκες αγοράς από τις αρμοδίες κυβερνητικές αρχές. Σύμφωνα με δημοσίευμα του Kotaku, μόλις την περασμένη εβδομάδα το προσωπικό ενημερώθηκε ότι ο Guillaume Carmona, που απουσιάζει από την αρχή του έτους, δεν θα επανέλθει στον ρόλο του. Πηγές αναφέρουν ότι το περασμένο έτος, δεκάδες developers πήραν άδειες μεγάλης διάρκειας λόγω άγχους ή ασθένειας, καθώς το studio συνεχίζει να παλεύει με την ανάπτυξη του Beyond Good and Evil 2.

"Η υγεία και η ευεξία των ομάδων μας είναι μια συνεχής προτεραιότητα. Με δεδομένη τη διάρκεια του κύκλου ανάπτυξης του Beyond Good & Evil 2, η ομάδα ανάπτυξης του Montpellier υποβάλλεται σε αξιολογήσεις ευημερίας από έναν τρίτο, για προληπτικά μέτρα αλλά και για να εκτιμηθεί που απαιτείται επιπλέον υποστήριξη", δήλωσε εκπρόσωπος τύπου της Ubisoft.


Σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, από τεχνικής πλευράς, το Beyond Good & Evil 2 δεν βρίσκεται κάν σε στάδιο προπαρασκευής, καθώς η εταιρεία δεν έχει ακόμα ορίσει το δημιουργικό όραμα για το project. Επίσης, αναφέρεται ότι έχουν γίνει σημαντικές ανακατατάξεις στο προσωπικό. Ο senior creative director Jean-Marc Geffroy και ο game director Benjamin Dumaz αποτελούν παρελθόν για το project. Τους αντικατέστησαν ο Emile Morel και ο Charles Gaudron αντίστοιχα.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*