Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Yuji Naka: Τιμωρήθηκε με πρόστιμο και αναστολή φυλάκισης για το γνωστό εμπορικό σκάνδαλο

*
Ο συνδημιουργός του Sonic the Hedgehog, Yuji Naka κρίθηκε ένοχος για το γνωστό εμπορικό σκάνδαλο στο οποίο εμπλέκεται, όμως προς το παρόν γλιτώνει τη φυλάκιση.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του ιαπωνικού πρακτορείου ειδήσεων Jiji Press, το Tokyo District Court αποφάσισε ότι ο Naka παραβίασε τον νόμο της χώρας περί χρηματοπιστωτικών μέσων και συναλλαγών, αγοράζοντας μετοχές με βάση εμπιστευτικές πληροφορίες.


Ο δικαστής καταδίκασε τον Naka σε φυλάκιση 30 μηνών, με αναστολή για τέσσερα χρόνια. Αυτό σημαίνει ότι ο Naka θα γλιτώσει τη φυλάκιση, εφόσον τηρεί τους όρους που θέτει η απόφαση και δεν παραβιάσει άλλους όρους ή νόμους κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου. Συν τα άλλα, καλείται να πληρώσει χρηματικό πρόστιμο ύψους $1,2 εκ.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*