Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Άλλα 6 στελέχη του Google Stadia ακολουθούν την Jade Raymond στην Haven Studios

*
Οι απώλειες στελεχών συνεχίζονται με ταχείς ρυθμούς για την Google και το Google Stadia, με 6 ακόμη συνεργάτες να αποχωρούν και να ακολουθούν την Jade Raymond στην Haven Studios. Όπως φαίνεται, άνθρωποι σε διάφορες θέσεις στην εταιρεία βλέπουν πως δεν υπάρχει μέλλον κι έτσι αναζητούν τον επόμενο σταθμό της καριέρας τους. Μέσα σε αυτούς είναι η Corey May, πρώην επικεφαλής των τμημάτων δημιουργίας και publishing, αλλά και ο Sebastian Puel. Η εξέλιξη αυτή έρχεται λίγο μετά την ανακοίνωση της παραίτησης του John Justice από τη θέση του επικεφαλής τμήματος ανάπτυξης. Η Jade Raymond έφυγε από την Google τον Φεβρουάριο για να καταλήξει στην Haven Studios, λίγο μετά το κλείσιμο των εσωτερικών studios από την Google, ενώ δουλεύει ήδη στο πρώτο παιχνίδι που θα κυκλοφορήσει για το PlayStation, αφού η Sony έχει επενδύσει σε αυτό με οικονομική ενίσχυση της ομάδας.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*