Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Έμφαση στο single player campaign του Dragon Age 4 φαίνεται πως δίνει η Bioware

*
Σύμφωνα με δημοσίευμα του Bloobmerg η Bioware έχει αλλάξει προσέγγιση στην ανάπτυξη του Dragon Age 4, ξεφεύγοντας από το αρχικό πλάνο που προέβλεπε ότι το multiplayer κομμάτι θα ήταν κυρίαρχο στο gameplay, επιλέγοντας να δώσει περισσότερο χώρο στο single-player campaign. O ρεπόρτερ επικαλείται πηγές που μίλησαν υπό το καθεστώς ανωνυμίας και αναφέρουν ότι η αλλαγή στην κατεύθυνση πραγματοποιήθηκε τους τελευταίους μήνες, δίχως να μπουν σε ιδιαίτερες λεπτομέρειες.

Οι ίδιοι άνθρωποι υποστηρίζουν πως η απόφαση ξεκίνησε από την ΕΑ, μετά την επιτυχία που είχε το Star Wars Jedi: Fallen Order, που ξεπέρασε τις προσδοκίες του publisher για μια εμπειρία single-player, αποφέροντας πολλά χρήματα.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*