Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Έρευνα: Μεγάλο μερίδιο των νεαρών gamers δεν μπορεί να υπολογίσει πόσα χαλάει σε loot boxes

*
Μια νέα έρευνα του Gambling Heath Alliance μαρτυρά πως αρκετοί νεαροί gamers αδυνατούν να υπολογίσουν τα χρήματα που χαλάνε σε loot boxes. Ο Οργανισμός δημοσίευσε τα νέα του αποτελέσματα που έγιναν σε 611 νέους σε Αγγλία, Σκοτία και Ουαλία. Σύμφωνα με αυτήν, το 23% των ατόμων στο ηλικιακό γκρουπ των 16 ετών δήλωσε πως έχει επενδύσει χρήματα σε loot boxes και μάλιστα το 34% εξ’ αυτών το έκανε σε ηλικία μόλις 13 ετών. Το ανησυχητικό στοιχείο της έρευνας είναι πως το 31% των νέων δήλωσε πως δεν μπορεί να υπολογίσει πόσα χρήματα έχει χαλάσει σε loot boxes, ενώ το 33% σημείωσε πως έχει μια εικόνα. Το 11% απάντησε πως χαλάνε χρήματα σε loot boxes σε ημερήσια ή εβδομαδιαία βάση, ενώ το 27% πως αυτές οι χρεώσεις γίνονται σε μηνιαία βάση. Όσοι χαλάνε χρήματα σε εβδομαδιαία βάση δήλωσαν πως επενδύουν περί τα 5 δολάρια, ενώ 1 στους 10 σημείωσε πως χαλάει 11-20 δολάρια την εβδομάδα. Το 22% των ερωτηθέντων, τέλος, δήλωσε πως έχει χαλάσει πάνω από 100 λίρες σε loot boxes. Μπορείτε να βρείτε τα ενδιαφέροντα αποτελέσματα της έρευνας εδώ.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*