Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Έρχεται Open beta για το Red Faction: Guerrilla

Η Nordic Games ανακοίνωσε ότι στις απαιτήσεις του Red Faction: Guerrilla δεν θα περιλαμβάνονται πλέον τα Games for Windows Live και DirectX 10. Με σχετικό Post στα Steam Community Forums, ο executive producer Reinhard Pollice announced ανακοίνωσε ότι θα υπάρξει μία public open beta προκειμένου να γίνουν οι απαραίτητοι έλεγχοι για errors και bugs, αλλά και για να διαπιστωθεί η σταθερότητα του παιχνιδιού.



Το παιχνίδι έχει πλέον full Steam Support, multiplayer και matchmaking μέσω του Steamworks, leaderboards, voice chat, και Steam Achievements. Το Red Faction: Guerrilla θα χρησιμοποιεί πλέον by default τον renderer του DX9, καθώς αυτός του 10 δημιουργούσε πολλά προβλήματα, κυρίως σε θέματα απόδοσης. Σύμφωνα μάλιστα με τον Pollice, αυτό θα διορθώσει πολλά από τα θέματα που αντιμετώπιζαν οι κάτοχοι PC με Windows 8. Υπενθυμίζουμε ότι το Red Faction IP ήταν ένα από αυτά που αγόρασε η Nordic Games έναντι $4.9 εκατομμυρίων κατά τη διάρκεια του δεύτερου «γύρου» πωλήσεων προϊόντων της THQ.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*