Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Έρχεται και σε Xbox One το Crossroads Inn (trailer)

Ο publisher και developer Klabater ανακοίνωσε ότι το real-time management simulation game Crossroads Inn, έρχεται σε Xbox One στις 19 Μαΐου 2021. Το παιχνίδι πρωτοκυκλοφόρησε για PC, μέσω Steam, τον Οκτώβριο του 2019. Τα γεγονότα του Crossroads Inn διαδραματίζονται στον φανταστικό κόσμο του Delcrys. Οι παίκτες καλούνται να δημιουργήσουν την δική τους ταβέρνα, έχοντας την πλήρη εποπτεία του προσωπικού που προσλαμβάνουν, να δημιουργήσουν τις δικές του συνταγές και να προσφέρουν τα πιάτα τους σε ανθρώπους όλων των κοινωνικών τάξεων, όπως ευγενείς, μεροκαματιάρηδες αλλά και ταξιδιώτες. Όμως, αυτό είναι μόνο η αρχή, καθώς στο βασίλειο επικρατεί αναταραχή και η ταβέρνα μπαίνει στο στόχαστρο σημαντικών προσωπικοτήτων από τον πολιτικό και στρατιωτικό χώρο, που μάχονται απεγνωσμένα για να κρατηθούν στην εξουσία.

Ακολουθεί το teaser που συνοδεύει την ανακοίνωση.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*