Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Έρχεται με σημαντικές ανακοινώσεις τις επόμενες μέρες το νέο State Of Play

*
Η Sony έχει προγραμματίσει ένα σημαντικό media event για το The Last of Us: Part II τις επόμενες μέρες, ωστόσο οι πληροφορίες δείχνουν και νέο State Of Play με εξίσου μεγάλη σημασία. Όπως φαίνεται λοιπόν, μετά την ειδική εκδήλωση για δημοσιογράφους στις 24 Σεπτεμβρίου στη Νέα Υόρκη, η ιαπωνική εταιρεία θα δημοσιεύσει το νέο επεισόδιο του State Of Play, όπου και αναμένεται να έχει σημαντικές ανακοινώσεις. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι θα δούμε το νέο αυτό video-ανακοινώσεων στις 26 Σεπτεμβρίου και εκεί θα δημοσιευτεί ένα νέο trailer για το The Last of Us: Part II (μιας και το media event δεν θα γίνει stream και τα hands on θα δημοσιευτούν μερικές μέρες μετά) και ίσως μάθουμε επιτέλους και την ημερομηνία κυκλοφορίας του νέου τίτλου της Naughty Dog.

Πάντως οι επόμενες μέρες έχουν ιδιαίτερη σημασία, οπότε μείνετε συντονισμένοι!


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*