Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Έρχεται σε early access το Almighty: Kill Your Gods στις 5 Μαΐου (trailer)

Ο publisher Versus Evil και η developer Runwild Entertainment, ανακοίνωσαν την κυκλοφορία του Almighty: Kill Your Gods, σε early access στο Steam, στις 5 Μαΐου. Το action RPG θα παραμείνει σε αυτή την έκδοση από 7 μέχρι 12 μήνες. Η early access διαθέτει όλα τα βασικά στοιχεία του τίτλου, όπως, multiplayer, clan system, δεκάδες νησιά, πάνω από 30 Power Stones, δεκάδες spells, Home Island upgrading και customization, raids, εβδομαδιαία quests, character customization και dungeons. Στην τελική έκδοση, θα προστεθεί αρκετό έξτρα περιεχόμενο, αλλά και καινούργια gameplay features που δεν έχουν ανακοινωθεί ακόμα.

Στο Almighty: Kill Your Gods, οι παίκτες, είτε μόνοι τους είτε με τους φίλους τους, θα κυνηγάνε δαίμονες και τέρατα με σκοπό να προστατέψουν το σπίτι τους. Τελικός στόχος είναι οι αρχαίοι θεοί με την τυραννία τους που έχουν καταστρέψει τον κόσμο. Φυσικά, ο καθένας μπορεί να κάνει τον χαρακτήρα του μοναδικό, μέσα από τα ξεχωριστά και παντοδύναμα gears που θα βρει στο ταξίδι του. Τέλος το Home Island, που είναι και η κύρια βάση, είναι παραμετροποιήσιμη, και οι παίκτες μπορούν να επισκεφτούν τις βάσεις των φίλων τους, ώστε να του βοηθήσουν να βελτιώσουν τις άμυνες τους, αλλά και να αποκρούσουν τις επιθέσεις των εχθρών.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*