Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Έρχεται στο Nintendo Switch το Anodyne

*
Έξι χρόνια μετά την κυκλοφορία του για PC, το Anodyne θα βρει μια θέση στο eShop του Nintendo Switch από 28 Φεβρουαρίου 2019. Η τιμή του θα είναι €9,99 και οι προπαραγγελίες θα ξεκινήσουν στις 21 Φεβρουαρίου 2019. Τα γεγονότα του Anodyne λαβαίνουν χώρα στο μυαλό του πρωταγωνιστή. Οι παίκτες θα πρέπει να καταφέρουν να βρουν το δρόμο τους σε αστικά και ημιαστικά περιβάλλοντα μέσα στα βάθη του μυαλού του Young, εξολοθρεύοντας οποιονδήποτε εχθρό βρεθεί στο διάβα τους και λύνοντας τους προσωπικούς γρίφους του Young, έχοντας ως μοναδικό όπλο μια σκούπα. Επιπλέον η 16-bit αισθητική του και η ηχητική επένδυση, παραπέμπουν σε χρυσές εποχές για το gaming. Για την ώρα, μέσω του παρακάτω trailer μπορείτε να πάρετε μια γεύση από το παιχνίδι.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*