Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Έρχεται στο Xbox Game Pass το Resident Evil 7 Biohazard

*
Σημαντικές προσθήκες το επόμενο διάστημα στο Xbox Game Pass και αυτή που ξεχωρίζει έχει να κάνει με το Resident Evil 7 Biohazard που θα γίνει διαθέσιμο για PC και Xbox One στις 3 Σεπτεμβρίου 2020. Ήδη διαθέσιμα είναι τα Microsoft Flight Simulator (PC) και Spiritfarer (Xbox One & PC). Στις 20 Αυγούστου παίρνουν σειρά το Battletoads (Xbox One & PC), το Crossing Souls (PC), το Darksiders: Genesis και το Don’t Starve: Giant Edition (Xbox One & PC). Μια μέρα αργότερα το New Super Lucky’s Tale (Xbox One & PC). Στις 27 Αυγούστου το Hypnospace Outlaw (Xbox One & PC) και το Tell Me Why: Chapter 1 (Xbox One & PC). Την επόμενη ημέρα το Double Kick Heroes (Xbox One & PC) και το Wasteland 3 (Xbox One & PC).

Ο Σεπτέμβριος μπαίνει με το Crusader Kings III (PC), ενώ όπως προαναφέραμε 2 μέρες αργότερα οι κάτοχοι Xbox One και PC θα μπορούν να ασχοληθούν με το Resident Evil 7 Biohazard.


Υπάρχουν όμως και αποχωρήσεις. Στις 31 Αυγούστου αποχαιρετούν τη υπηρεσία τα:

Creature in the Well (Xbox One & PC)
Giana Sisters: Twisted Dreams – Director’s Cut (Xbox One)
Metal Gears Solid 2 & 3 HD (Xbox One)
Metro: Last Light Redux (Xbox One)
The Jackbox Party Pack 3 (Xbox One)

Την 1η Σεπτεμβρίου λέει αντίο το NBA 2K20 (Xbox One) και στις 7 Σεπτεμβρίου του Red Dead Redemption 2 (Xbox One).

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
2 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • paulgouv
    • BOOM : Αποχωρεί και το RDR2 4 μήνες ακριβώς μετά την προσθήκη του !!! 100% μέσα έπεσα :p Αγορά με 30 ευρώ λοιπόν για να παίζουμε παιχνίδια χωρίς το άγχος της αφαιρετικής ενοικίασης ...

      https://www.enternity.gr/Article/Games/News/BOOM-Το-Red-Dead-Redemption-2-στο-Xbox-Game-Pass/59343.html

      • joehok
      • Η μαικροσοφτ έκανε τραγικό deal με ροκσταρ .τα red dead kai gtav όχι μόνο ήταν σχετικά παλιά παιχνίδια που δεν κατάφεραν να κάτσουν αρκετά στην υπηρεσία αλλα η ημερομηνία ανακοίνωσης αποχώρησης τους απέχει 15 περίπου μέρες που για τον μέσο καταναλωτή είναι αστείο οποιοδήποτε σχεδιασμός ενασχόλησης. Ήταν δύο επιλογές σχεδόν δυσφήμιση που γύρισε μπούμερανγκ. Αυτά.

*