Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Έρχεται το Skullgirls 2nd Encore στο Nintendo Switch τον Οκτώβριο

*
To Skullgirls 2nd Encore θα κυκλοφορήσει για το Switch στις 22 Οκτωβρίου 2019, όπως αποκαλύφθηκε μέσω του online καταστήματος της Nintendo. Το παιχνίδι αρχικά αναμενόταν να κυκλοφορήσει μαζί με το Xbox One την περασμένη άνοιξη. Για την ώρα όμως δεν υπάρχει κάποια καταχώρηση για τον τίτλο στο κατάστημα της Microsoft, οπότε δε γνωρίζουμε ποια θα είναι η τελική εξέλιξη. Το Skullgirls 2nd Encore είναι διαθέσιμο αυτή τη στιγμή για PC, PlayStation 4 και PS Vita και είναι ένας τίτλος fighting γρήγορου ρυθμού που θέτει 14 πολεμιστές αντιμέτωπους μεταξύ τους.

Ένα από τα κύρια χαρακτηριστικά του παιχνιδιού είναι το ξεχωριστό artstyle του και οι ιδιαίτεροι gameplay μηχανισμοί για παιχνίδι του είδους. Το παιχνίδι διαθέτει και story mode.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*