Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Έρχεται το επόμενο DLC του Planet Coaster

*
Οι παίκτες του Planet Coaster που ξέρουν να εκτιμούν την vintage εκδοχή των λούνα παρκ σίγουρα θα απολαύσουν το επόμενο DLC του παιχνιδιού. Στις 10 Ιουλίου θα είναι διαθέσιμο σε PC το Vintage Pack, επιπλέον περιεχόμενο – μνεία στην χρυσή εποχή των theme parks με 7 νέα rides, πολλά καινούργια αντικείμενα για ντεκόρ, περισσότερα οπτικά εφέ, vending machines και φυσικά το ανάλογο soundtrack. Στα νέα rides συμπεριλαμβάνονται τα Round the World, Loop Da Loop και Centrum. Εκτός όμως του Vintage Pack, στις 10 Ιουλίου θα διατεθούν και ορισμένα νέα χαρακτηριστικά χωρίς επιπλέον χρέωση για το Planet Coaster: Το νέο coaster Mouse Hunt, πολλά ακόμα vending machines καθώς και ένα καινούργιο Crane Machine game.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*