Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Έρχονται οι Black Friday Προσφορές Public

*
Οι Black Friday προσφορές Public έρχονται μαζί με όλη την υπόλοιπη αγορά στις 23 Νοεμβρίου και η γνωστή αλυσίδα καταστημάτων το γιορτάζει με την κυκλοφορία ενός ειδικού μαύρου φορτηγού που κάνει εδώ και μερικές μέρες τις βόλτες του στην Αθήνα. Έχει μήκος 16 μέτρα, έχει έντονο μαύρο χρώμα και μέσα του κουβαλάει μερικές από τις προσφορές που θα μάθουμε προς τα τέλη του τρέχοντος μήνα μέσα από το επίσημο site της Public. Η εταιρεία ζητάει από τον κόσμο να σχολιάσει στα social media της τι θέλει να δει στη φετινή συγκεκριμένη ημέρα και ήδη τα σχόλια είναι πάρα πολλά. Πάρτε μια γεύση του μαύρου φορτηγού της Public για την Black Friday και ετοιμαστείτε κατάλληλα. Αν θέλετε, μπορείτε να ρίξετε και μια ματιά στην ειδική σελίδα με τις προσφορές Black Friday που έχει ετοιμάσει η εταιρεία., καθώς και το σχετικό teaser video με το μαύρο φορτηγό.



Μάθε πρώτος όλες τις προσφορές της Black Friday 2018 στην Ελλάδα
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*