Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Έρχονται τα Geometry Wars 3 & King's Quest από την Sierra

Η Activision έφερε και πάλι στο προσκήνιο το θρυλικό στούντιο Sierra Entertainment, το οποίο πλέον λειτουργεί ως ανεξάρτητος publisher. Έτσι λοιπόν, κατά την διάρκεια της φετινής Gamescom ανακοινώθηκαν δύο νέα projects, τα οποία έρχονται με τίτλους Geometry Wars 3 και King's Quest. Η ομάδα θα συνεργάζεται με ανερχόμενους ανεξάρτητους προγραμματιστές και οι οποίοι αναμένεται να φέρουν νέα IPs, με τα PlayStation Network, Steam και Xbox Live να είναι οι κύριες πλατφόρμες.



Το Geometry Wars 3: Dimensions θα περιλαμβάνει 50 single-player challenges και 10 battle modes, ενώ αναμένεται να διατεθεί στα τέλη του 2014. Το εν λόγω project αναπτύσσεται από πρώην developers της Bizarre Creations, η οποία «τερμάτισε» τη λειτουργία της το 2011. Το graphic adventure King's Quest έχει αναλάβει η The Odd Gentlemen (γνωστή για το The Misadventures of PB Winterbottom και το Wayward Manor) και η κυκλοφορία του αναμένεται εντός του 2015.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*