Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Έτοιμο το Metroid Prime για Nintendo Switch σύμφωνα με Insider

*
Σύμφωνα με αξιόπιστη Nintendo insider, είναι ήδη έτοιμο το port του Metroid Prime για το Nintendo Switch. Μέσω ανάρτησης στο Twitter η Emily Rogers, δήλωσε πως είναι βέβαιη ότι το παιχνίδι είναι έτοιμο.

"Είμαι σίγουρη ότι η ανάπτυξη του Metroid Prime 1 ολοκληρώθηκε το καλοκαίρι. Ελπίζω να δούμε όλη την τριλογία στο Switch. Όμως το Prime 1 έχει ολοκληρωθεί", αναφέρει το post.


Τον Σεπτέμβριο η Rogers είχε δηλώσει ότι η Nintendo εργάζεται προς την κατεύθυνση της επανακυκλοφορίας του Metroid Prime για την υβριδική κονσόλα, ανεξάρτητα από τα όποια πλάνα μπορεί να έχει για μια τριλογία. Ο ρεπόρτερ του VentureBeat, Jeff Grubb είχε τότε υποστηρίξει τα λεγόμενα της Rogers, σημειώνοντας ότι είχε και εκείνος παρόμοιες πληροφορίες.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*